Bourg-en-Bresse

Hotels - Bourg-en-Bresse

Bourg-en-BresseBourg-en-Bresse is een middelgrote stad in het departement Ain in het oosten van Frankrijk en aan de voet van het Jura-gebergte. De stad heeft een gezellig centrum met vele winkeltjes, restaurants, bars, fraaie gebouwen en de Notre Dame-kerk. Ten noorden van Bourg-en-Bresse komen de snelwegen A39 (vanuit Dijon) en A40 (vanuit Mâcon) bij elkaar en vervolgen verder hun weg richting Geneve als de A40. Vooral wintersporters die naar Chamonix gaan en vakantiegangers richting het Meer van Annecy zullen langs deze stad komen. Het kan een praktisch locatie zijn voor een overnachting.

Moulin de Champagne

Le Moulin de Champagne is een Chambres d'hôtes (B&B) gevestigd in een molen uit de 13e eeuw even buiten de plaats Viriat en gelegen aan het riviertje La Reyssouze op ruim 5 km van de snelwegen A40 en A39 bij Bourg-en-Bresse.
Deze rustig gelegen bed & breakfast biedt gratis WiFi in de gemeenschappelijke ruimtes… meer weergeven
Waardering: 8* | Prijs v.a. ±: € 75 - € 90 (2p.)*
Categorieën: Bed Breakfast, A40 - Mâcon - Chamonix, A39 - Dijon-Bourg-en-Bresse, Frankrijk - alle trajecten


Logis de Brou

Hotel Le Logis de Brou ligt op circa 7 kilometer van de A40 richting Genève, maar is eenvoudig en snel te bereiken. Het ligt op loopafstand van het oude centrum van Bourg-en-Bresse.
De belangrijkste bezienswaardigheid van Bourg-en-Bresse, het klooster Royal de Brou ligt op slechts enkele minuten lopen.
Le Logis de Brou biedt o.a.… meer weergeven
Waardering: 8,5* | Prijs v.a. ±: € 75 - € 90 (2p.)*
Categorieën: Centrum, Familiehotel, A40 - Mâcon - Chamonix, A39 - Dijon-Bourg-en-Bresse, Frankrijk - alle trajecten


Alys Hotel

Hotel AlysHotel ALYS Bourg en Bresse Ekinox Parc Expo ligt op 4 kilometer van de snelweg A40 ten oosten van Bourg-en-Bresse, op 5 kilometer van het centrum van Bourg-en-Bresse en slechts 2 kilometer van de expositiecentra Ainterexpo en Ekinox. Het hotel biedt betaalbare kamers, een eigen restaurant… meer weergeven
Waardering: 7,5* | Prijs v.a. ±: € 60 - € 75 (2p.)*
Categorieën: Budget, Familiehotel, A40 - Mâcon - Chamonix, Frankrijk - alle trajecten


Hotel - Bourg-en-Bresse