hotels onderweg - Valence

Valence, theaterValence of Valence-sur-Rhône is de hoofdstad van het department Drôme, gelegen in Zuidoost-Frankrijk. De stad ligt aan de snelweg A7 (Route du Soleil) grofweg halverwege Lyon en Avignon.
Valence ligt aan de rivier de Rhône en is ooit gesticht door de Romeinen. In die tijd heette het Valentia. Eén van de bezienswaardigheden in de stad is de Sint-Apollinariskathedraal daterend uit de 11e eeuw. Een andere bekende plek is Champ de Mars, gelegen tussen het middeleeuwse centrum en de oostoever van de Rhône.
Een veel geboekt hotel is het Novotel Valence Sud, een hotel met zwembad dichtbij de snelweg A7, het centrum en de rivier de Rhone.

Novotel Valence Sud

Novotel Valence Sud ligt dichtbij het centrum van Valence en dichtbij de snelweg A7. Het viersterrenhotel biedt moderne kamers met airconditioning en vele faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Hieronder een restaurant, bar en lounge gedeelte, 24 uursreceptie, fitnessruimte met sauna en een buitenzwembad... meer weergeven
Waardering: 8,5* | Prijs v.a. ±: € 90 - € 110 (2p.)*
Categorieën: Familiehotel, A7 - Lyon - Orange - Marseille, Frankrijk - alle trajecten


Kyriad Bourg-Les-Valence

Kyriad Valence Nord ligt in Bourg-Les-Valence op circa 1,5 kilometer van de snelweg A7 net ten noorden van de stad Valence. Het driesterrenhotel biedt moderne kamers, waaronder familiekamers, met airconditioning.
Daarnaast heeft het een eigen restaurant met bar en terras. Bij de receptie kan men 24/7... meer weergeven
Waardering: 8,5* | Prijs v.a. ±: € 75 - € 90 (2p.)*
Categorieën: Direct aan snelweg, A7 - Lyon - Orange - Marseille, Frankrijk - alle trajecten


Hotel Quick Palace Bourg-lès-Valence

Hôtel Quick Palace in Bourg-lès-Valence ligt 4,5 km ten noorden van Valence, de strategische hoofdstad van het zuiden van de Rhone-Alpes, op maar 2 km van de snelweg A7 (afrit Valence Nord). In dit budget 1 ster familiehotel in de Drome in Zuid-Oost Frankrijk wordt ook elke ochtend een... meer weergeven
Waardering: 7* | Prijs v.a. ±: < € 60 (2p.)*
Categorieën: Budget, Familiehotel, Motel, A7 - Lyon - Orange - Marseille, Frankrijk - alle trajecten


Hotel de France

Hotel de France ligt in het centrum van Valence op een kleine 5 kilometer van de afslag van de snelweg A7 (Lyon - Marseille). Het viersterrenhotel met moderne kamers voor 1 tot 4 personen met airconditioning. Verder heeft het hotel o.a. een 24-uursreceptie, een bar, eigen parkeergelegenheid met oplaadpunten... meer weergeven
Waardering: 8,5* | Prijs v.a. ±: € 90 - € 110 (2p.)*
Categorieën: Centrum, A7 - Lyon - Orange - Marseille, Frankrijk - alle trajecten


Ace Hotel Valence

Ace Hotel Valence ligt aan de zuidkant van het centrum van Valence op circa 1,5 kilometer van de afslag van de snelweg A7 (Lyon - Marseille). Het driesterrenhotel met moderne kamers voor 1 tot 4 personen met airconditioning.
Verder heeft het een 24 uursreceptie, een eigen gratis parkeerterrein met... meer weergeven
Waardering: 8,5* | Prijs v.a. ±: € 75 - € 90 (2p.)*
Categorieën: Familiehotel, A7 - Lyon - Orange - Marseille, Frankrijk - alle trajecten