Midi-Pyrénées

Hotels - Midi-Pyrénées

Midi-Pyrénées is een regio in het zuiden van Frankrijk met als hoofdstad Toulouse. midi pyreneesMidi-Pyrénées grenst o.a. aan Spanje en de Languedoc. De regio omvat de departementen Ariège, Aveyron, Gers, Haute-Garonne, Hautes-Pyrénées, Lot, Tarn en Tarn-et-Garonne en biedt veel mogelijkheden voor de bezoekers met name voor natuurliefhebbers. Bekende snelwegen waar u hotels kunt vinden voor een overnachting onderweg als tussenstop zijn o.a. A20 (Montauban, Cahors en Souillac) en de A62.

La Chartreuse

Hotel Restaurant La Chartreuse in Cahors is makkelijk te bereiken vanaf de A20 Limoges richting Toulouse. U neemt de afslag 57 of 58 en vervolgens de D820 richting Cahors.
Op minder dan 5 minuten loopafstand van het centrum vindt u het driesterrenhotel La Chartreuse met een groot buitenzwembad.
meer weergeven
Waardering: 8,5* | Prijs v.a. ±: € 60 - € 75 (2p.)*
Categorieën: Charme hotel, Familiehotel, Zakenhotels, A20 - Vierzon - Toulouse, Frankrijk - alle trajecten


Auberge Le Pailler

Deze fijne en rustig gelegen accommodatie ligt op 8 km van het centrum van Verrières, op 5 km van de snelweg A75, 18 km van Millau en op 29 km van Saint-Georges de Luzençon.
Auberge Le Pailler in Aveyron heeft een buitenzwembad, een terras met ligstoelen en een mooie tuin (ook WiFi in de tuin). Deze charmante herberg heeft 5… meer weergeven
Waardering: 9* | Prijs v.a. ±: € 90 - € 110 (2p.)*
Categorieën: Bed Breakfast, Charme hotel, Familiehotel, A75 - Clermont-Ferrand - Béziers, Frankrijk - alle trajecten


Hotel Mercure Montauban

Hotel Mercure Montauban is gunstig gelegen voor een overnachting op doorreis naar het zuiden. Midden in het centrum van het plaatsje Montauban goed te bereiken vanaf de snelweg A20. Het hotel is in een mooi en gezellig gebouw uit de 18de eeuw en heeft 44 kamers. In Montauban kunt u nog de de kathedraal en… meer weergeven
Waardering: 8,5* | Prijs v.a. ±: € 90 - € 110 (2p.)*
Categorieën: Familiehotel, Nabij treinstation, Zakenhotels, A20 - Vierzon - Toulouse, Frankrijk - alle trajecten