hotels onderweg - Limoges

Limoges, stationLimoges is een middelgrote stad en hoofdstad van het departement Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine) in centraal Frankrijk. De stad is gelegen aan de rivier de Vienne en de snelweg A20 (L'Occitane). Die A20 vormt samen met de A10 en A71 de belangrijke verkeersader tussen Parijs en Toulouse in Zuid-Frankrijk.
Limoges werd grofweg rond het begin van de jaartelling gesticht door de Romeinse Keizer Augustus. De Romeinen bouwden er onder meer een brug, een amfitheater en aquaducten. In de tweede helft van de 18e eeuw werd er porseleinaarde ontdekt en sinds die tijd is Limoges bekend om zijn porselein.
Voor veel reizigers richting Midi-Pyrénées kan het een handige locatie zijn voor een overnachting.

Auberge de la Mandrie

Auberge de la Mandrie is een Logis hotel voor een overnachting onderweg op de A20 voorbij Limoges en Clermont Ferrand richting Toulouse. Een klein vriendelijk charmant hotel met 20 kamers gesitueerd in chalets ernaast, waardoor u veel... meer weergeven
Waardering: 8* | Prijs v.a. ±: € 75 - € 90 (2p.)*
Categorieën: Charme hotel, Familiehotel, A20 - Vierzon - Toulouse, Frankrijk - alle trajecten


Campanile Limoges Centre

Hotel Campanile Limoges Centre – Gare ligt in het centrum van Limoges op slechts 2 kilometer van de snelweg A20. Het ligt aan het park Champ de Juillet op loopafstand van het station Gare de Limoges-Bénédictins.
De kathedraal van Limoges en... meer weergeven
Waardering: 9* | Prijs v.a. ±: € 60 - € 75 (2p.)*
Categorieën: Centrum, Nabij treinstation, A20 - Vierzon - Toulouse, Frankrijk - alle trajecten


hotelF1 Limoges

HotelF1 ligt vlakbij de A20 bij Limoges op een strategisch punt op uw reis naar het zuiden. Een nieuwe generatie low cost hotels in Frankrijk.
Voordelig hotel met parkeerplaats en WIFI 7 dagen per week en 24 uur per dag toegankelijk.... meer weergeven
Waardering: 6* | Prijs v.a. ±: < € 60 (2p.)*
Categorieën: Budget, Direct aan snelweg, A20 - Vierzon - Toulouse, Frankrijk - alle trajecten