Bourges

Hotels - Bourges

BourgesBourges is een stad met circa 70.000 inwoners in het departement Cher in de regio Centre-Val de Loire en zeer centraal gelegen in Frankrijk.
De stad ligt net ten westen van de snelweg A71 tussen Orléans en Clermont-Ferrand.
De geschiedenis van deze stad gaat terug tot voor de jaartelling. De middeleeuwse gotische kathedraal Saint Etienne staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. In de sfeervolle oude stad vindt men diverse prachtige gebouwen en vakwerkhuizen.

Château de Lazenay

Het statige Château de Lazenay ligt aan de rand van Bourges op circa 1,5 kilometer van de N142 en een kleine 10 kilometer van de A71. Het château stamt uit de 19e eeuw en ligt pal aan het meer Val d'Auron en naast de golfbaan van Bourges.
Het… meer weergeven
Waardering: 8,5* | Prijs v.a. ±: € 75 - € 90 (2p.)*
Categorieën: Charme hotel, Familiehotel, Kasteel of Landgoed, A71 - Orléans - Clermont-Ferrand, Frankrijk - alle trajecten


Hotel Anais

Hotel Anais ligt op ongeveer 9 kilometer van de A71 ten noorden van Bourges en is eenvoudig te bereiken vanaf deze snelweg en de D2076 tussen Vierzon en Bourges.
Het historische centrum van Bourges ligt op circa 2,7 kilometer.
Anais biedt 30 goede kamers met TV, airconditioning en gratis WiFi.
'… meer weergeven
Waardering: 8,5* | Prijs v.a. ±: € 75 - € 90 (2p.)*
Categorieën: Budget, Familiehotel, A71 - Orléans - Clermont-Ferrand, Frankrijk - alle trajecten


Hotel Le Christina

Hotel Le Christina ligt op circa 6 kilometer van de A71 in het historisch centrum van Bourges, maar is eenvoudig te bereiken vanaf deze snelweg en het parkeren is gratis. In de direct omgeving vindt men diverse restaurants en bars.
De gotische kathedraal Saint-Étienne de Bourges en het Palais… meer weergeven
Waardering: 8,5* | Prijs v.a. ±: € 75 - € 90 (2p.)*
Categorieën: Budget, Familiehotel, Nabij treinstation, A71 - Orléans - Clermont-Ferrand, Frankrijk - alle trajecten


Ace Hotel Bourges

Het Ace Hôtel Bourges ligt op slechts een kwartier rijden van het centrum van de gelijknamige stad en op maar 200 meter van de snelweg A71 in de regio Centre in Midden-Frankrijk. De 64 kamers van dit kindvriendelijke familiehotel en zakenhotel zijn geluiddicht en allemaal voorzien van een kingsize… meer weergeven
Waardering: 8* | Prijs v.a. ±: € 75 - € 90 (2p.)*
Categorieën: Budget, Direct aan snelweg, Familiehotel, Zakenhotels, A71 - Orléans - Clermont-Ferrand, Frankrijk - alle trajecten