hotels onderweg - Saint-Witz

Saint-Witz is een kleine gemeente net ten noorden van Parijs in het Franse departement Val-d'Oise. Het is gunstig gelegen aan de snelweg A1 van Lille naar Parijs op circa 10 kilometer van de internationale luchthaven Roissy-Charles De Gaulle en 30 kilometer van centrum Parijs.
Vanwege deze gunstige ligging vindt men in Saint-Witz& diverse hotels en restaurants dichtbij de snelweg en in verschillende prijsklassen. Ook is er een goede treinverbinding met Gare du Nord vanuit het nabij gelegen Survilliers-Fosses. Hier vindt u ook een LeClerc voor eventuele boodschappen en goedkoop tanken.

Campanile Roissy

Het Campanile Roissy hotel in Saint Witz ligt op 13 kilometer (10 autominuten) van het vliegveld Roissy Charles de Gaulle en circa 30 km ten noordoosten van Parijs. Er is gratis parkeergelegenheid op een beveiligd... meer weergeven
Waardering: 8* | Prijs v.a. ±: < € 60 (2p.)*
Categorieën: A1 - Lille - Parijs, Budget, Dichtbij vliegveld, Direct aan snelweg, Frankrijk - alle trajecten


Golden Tulip Roissy Saint Witz

Golden Tulip Roissy Saint Witz is gunstig gelegen nabij snelweg A1, Parijs en de luchthaven Parijs/Charles de Gaulle van Roissy, het beursterrein van Villepinte en het Astérix park en 10 km van het themapark La Mer de Sable.
Het hotel... meer weergeven
Waardering: 8,5* | Prijs v.a. ±: € 75 - € 90 (2p.)*
Categorieën: A1 - Lille - Parijs, Dichtbij vliegveld, Direct aan snelweg, Familiehotel, Frankrijk - alle trajecten


AKENA City Paris Nord Saint-Witz

Dit gunstig geprijsde hotel nabij de snelweg A1 ligt op 10 minuten van het vliegveld Parijs Charles de Gaulle en op 4 minuten van het amusementspark Parc Astérix.
Hotel Akena City Paris Nord Saint-Witz beschikt over 48... meer weergeven
Waardering: 8* | Prijs v.a. ±: < € 60 (2p.)*
Categorieën: A1 - Lille - Parijs, Budget, Dichtbij vliegveld, Familiehotel, Frankrijk - alle trajecten