Thüringen

Hotels - Thüringen

Hieronder vindt u een overzicht van hotels in de omgeving van Erfurt, Gotha en Weimar in de deelstaat Thüringen. U treft hier o.a. diverse accommodaties (budgethotels, familiehotels en zakenhotels) in de omgeving van o.a. de snelweg A4 (Erfurt - Dresden) en de A38 (Kassel naar Halle (Saale). Praktische tussenstops voor een overnachting onderweg naar uw vakantie-adres in bijv. Tsjechië, Polen, Oostenrijk, Hongarije en Slowakije. Deze regio is tevens een aanrader voor een langer verblijf. Erfurt, Weimar en Eisenach heeft de toerist veel te bieden op het gebied van cultuur en natuur. Weimar bijv. kent vele objecten die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Het Thüringer Wald is een prachtige plek om te wandelen. Hier loopt de bekende wandelroute Rennsteig die maar liefst 168 km lang is. 

Hotel Weise Mühle

Weise MuhleHotel Weiße Mühle ligt op het mooie platteland van de regio Thüringen. Het zeer betaalbare en door een familie beheerde hotel biedt een restaurant met regionale gerechten, een sauna, een mooie tuin met een terras en zelfs een kleine kinderboerderij.
Een aantal kamers hebben een gedeelde badkamer, maar… meer weergeven
Waardering: 8* | Prijs v.a. ±: € 90 - € 110 (2p.)*
Categorieën: Direct aan snelweg, Familiehotel, Duitsland - alle trajecten


Residenzhotel Winterstein

Dit 4-sterrenhotel in Magdala (Thüringen) met maar 13 kamers wordt beheerd door een familie en bevindt zich op 750 meter van de snelweg A4 en op 15 minuten rijden van Weimar en Jena. Het Residenzhotel Winterstein biedt een gratis sauna, fitnessruimte en een ruime tuin. U kunt ook… meer weergeven
Waardering: 9* | Prijs v.a. ±: € 75 - € 90 (2p.)*
Categorieën: A4 - Aken - Dresden - Görlitz, Charme hotel, Familiehotel, Duitsland - alle trajecten