Privacy statement

Privacy statement & Cookies

www.hotels-onderweg.nl vindt de privacy van haar bezoekers erg belangrijk. Opslag van gegevens wordt tot het minimum beperkt. Uiteraard worden gegevens nooit voor een ander doel gebruikt dan waarvoor ze zijn verstrekt.

Dat betekent dat:
·          tijdens uw bezoek van www.hotels-onderweg.nl geen persoonlijke gegevens vastgelegd worden, behalve wanneer uzelf een formulier invult om een vraag te stellen of opmerking in te sturen.
·          aangezien wij proberen www.hotels-onderweg.nl voortdurend te verbeteren, wel bezoekersstatistieken worden verzameld, maar dat deze informatie nooit aan individuele gegevens van bezoekers wordt gekoppeld. Wij verzamelen geen individuele IP-gegevens, deze worden door Google Analytics anoniem gemaakt.
·          wanneer u persoonlijke gegevens via een formulier aan www.hotels-onderweg.nl doorgeeft, bijvoorbeeld voor het stellen van een vraag, deze gegevens uitsluitend worden gebruikt voor het doel waar u ze voor heeft ingevuld. Ze zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld.
·          wanneer u een e-mail stuurt aan www.hotels-onderweg.nl, om welke reden ook, dat dit e-mail adres nooit voor een ander doel gebruikt wordt dan waarvoor u expliciet toestemming heeft gegeven. Wij doen ons best e-mails zo veel mogelijk te beantwoorden.
·          binnen www.hotels-onderweg.nl op beperkte schaal cookies gebruikt worden, maar dat deze niet worden misbruikt om persoonlijke gegevens te verzamelen. (Nb met de meeste browsers kunt u de cookies van de harddisk van uw computer verwijderen, alle cookies blokkeren of een waarschuwing ontvangen voordat een cookie wordt opgeslagen. Raadpleeg uw browser-instructies of helpscherm om meer over deze functies te weten te komen.)
·         Wij het recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Gebruik van persoonsgegevens
Bij het invullen van een contactformulier of het versturen van een email laat u persoonlijke gegevens bij ons achter, dit zijn:

• naam
• e-mailadres
• eventuele persoonlijke gegevens die u invoert in een open veld van het contactformulier

Doeleinden
Wij verwerken bovenstaande persoonlijke gegevens voor één of meer van de volgende doeleinden

• om uw vragen of opmerkingen te beantwoorden c.q. te verwerken
• om onze website te verbeteren.

Beveiligen en bewaren
Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.
Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is.

Websites van derden
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden, zoals onze boekingpartners. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacyverklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Voor inzage, aanpassen en verwijderen van uw gegevens kunt u contact opnemen via: info @ hotels-onderweg.nl.
Om misbruik te voorkomen vragen wij u, bij een schriftelijk verzoek tot inzage, zich helder te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie BSN én pasfoto af te schermen.

Autoriteit Persoonsgegevens
Mocht u onverhoopt toch klachten hebben over bijvoorbeeld de verwerking, vastlegging of verwijdering van uw gegevens, dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies
Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Op Hotels-Onderweg.nl wordt gebruik gemaakt van cookies om het gebruik van de website te faciliteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van de website negatief beïnvloeden.

Hotels-Onderweg.nl onderscheidt de volgende cookies:
1. Functionele cookies – Worden gebruikt om het gebruikersgemak te bevorderen.
2. Monitoring/Analytics cookies – Worden geplaatst door Google Analytics. Hiermee kan Hotels-Onderweg.nl anoniem het gedrag op de website in kaart brengen en haar dienstverlening hier op aanpassen zodat we onze bezoekers nog beter van dienst kunnen zijn.

Er zijn ook marketing of targeting cookies – Dit zijn cookies die door sommige websites worden geplaatst om uw interesses en demografische gegevens te bewaren. Deze laatst soort cookies wordt niet door Hotels-Onderweg.nl gebruikt.
Raadpleeg de instructies voor het aanpassen van uw cookie-settings voor uw specifieke browser via een van onderstaande links:
Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Internet Explorer, Apple Safari, Opera Software of download de Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Naam Aanbieder Doel Vervalmoment
SSESS49a81257872a42de2717a7edf886099e Hotels-Onderweg.nl Onthoudt ingevoerde gegevens van ingelogde user (alleen beheerders) Na 1 maand
Drupal.tableDrag.showWeight Hotels-Onderweg.nl Functionele cookie geplaatst door het Drupal CMS voor het bijhouden van User interface voorkeuren van een bezoeker. 1 dag
has_js Hotels-Onderweg.nl bepaalt of javascript is ingeschakeld bij einde van browsersessie
_gat Hotels-Onderweg.nl Deze 3rd party Google Analytics sessiecookie wordt gebruikt door Google Analytics om de zoeksnelheid in de richting van hun servers te monitoren. Deze cookie helpt om te bepalen welke websitegebieden moeten worden verbeterd en met deze _gat cookie is het niet mogelijk om een gebruiker persoonlijk te identificeren omdat er geen persoonlijke informatie of gegevens worden bijgehouden. Na 1 minuut
_gid Hotels-Onderweg.nl Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. Na 1 dag
_ga Hotels-Onderweg.nl Deze 3rd party Google Analytics persistent cookie wordt gebruikt om gebruikers te onderscheiden bij het verzamelen van informatie over de volgende paginabezoeken. Deze cookie helpt ons om te bepalen welke websitegebieden moeten worden verbeterd en met deze _ga cookie is het niet mogelijk voor ons om een gebruiker persoonlijk te identificeren omdat er geen persoonlijke informatie of gegevens worden bijgehouden. Na 24 maanden
qos_token third party cookie van openstreetmap.org Used by our mapping provider (OpenStreetMap) to ensure that it does not receive too many requests during a given time period Na 1 uur

Wijzigen van het privacy- en cookiebeleid

Hotels-Onderweg.nl behoudt zich het recht voor haar privacy- en cookiebeleid aan te passen. Hotels-Onderweg.nl adviseert u dan ook regelmatig op deze pagina te controleren of veranderingen zijn doorgevoerd.

Laatste update: 30 januari 2019