Privacy statement

Privacy statement & Cookies

www.hotels-onderweg.nl vindt de privacy van haar bezoekers erg belangrijk. Opslag van gegevens wordt tot het minimum beperkt. Uiteraard worden gegevens nooit voor een ander doel gebruikt dan waarvoor ze zijn verstrekt.

Dat betekent dat:
·          tijdens uw bezoek van www.hotels-onderweg.nl geen persoonlijke gegevens vastgelegd worden, behalve wanneer uzelf een formulier invult om een vraag te stellen of opmerking in te sturen.
·          aangezien wij proberen www.hotels-onderweg.nl voortdurend te verbeteren, wel bezoekersstatistieken worden verzameld, maar dat deze informatie nooit aan individuele gegevens van bezoekers wordt gekoppeld. Wij verzamelen geen individuele IP-gegevens, deze worden door Google Analytics anoniem gemaakt.
·          wanneer u persoonlijke gegevens via een formulier aan www.hotels-onderweg.nl doorgeeft, bijvoorbeeld voor het stellen van een vraag, deze gegevens uitsluitend worden gebruikt voor het doel waar u ze voor heeft ingevuld. Ze zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld.
·          wanneer u een e-mail stuurt aan www.hotels-onderweg.nl, om welke reden ook, dat dit e-mail adres nooit voor een ander doel gebruikt wordt dan waarvoor u expliciet toestemming heeft gegeven. Wij doen ons best e-mails zo veel mogelijk te beantwoorden.
·          binnen www.hotels-onderweg.nl op beperkte schaal cookies gebruikt worden, maar dat deze niet worden misbruikt om persoonlijke gegevens te verzamelen. (Nb met de meeste browsers kunt u de cookies van de harddisk van uw computer verwijderen, alle cookies blokkeren of een waarschuwing ontvangen voordat een cookie wordt opgeslagen. Raadpleeg uw browser-instructies of helpscherm om meer over deze functies te weten te komen.)
·         Wij het recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Gebruik van persoonsgegevens
Bij het invullen van een contactformulier of het versturen van een email laat u persoonlijke gegevens bij ons achter, dit zijn:

• naam
• e-mailadres
• eventuele persoonlijke gegevens die u invoert in een open veld van het contactformulier

Doeleinden
Wij verwerken bovenstaande persoonlijke gegevens voor één of meer van de volgende doeleinden

• om uw vragen of opmerkingen te beantwoorden c.q. te verwerken
• om onze website te verbeteren.

Beveiligen en bewaren
Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.
Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is.

Websites van derden
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden, zoals onze boekingpartners. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacyverklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Voor inzage, aanpassen en verwijderen van uw gegevens kunt u contact opnemen via: info @ hotels-onderweg.nl.
Om misbruik te voorkomen vragen wij u, bij een schriftelijk verzoek tot inzage, zich helder te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie BSN én pasfoto af te schermen.

Autoriteit Persoonsgegevens
Mocht u onverhoopt toch klachten hebben over bijvoorbeeld de verwerking, vastlegging of verwijdering van uw gegevens, dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies
Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Op Hotels-Onderweg.nl wordt gebruik gemaakt van cookies om het gebruik van de website te faciliteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van de website negatief beïnvloeden.

Hotels-Onderweg.nl onderscheidt de volgende cookies:
1. Functionele cookies – Worden gebruikt om het gebruikersgemak te bevorderen.
2. Monitoring/Analytics cookies – Worden geplaatst door Google Analytics. Hiermee kan Hotels-Onderweg.nl anoniem het gedrag op de website in kaart brengen en haar dienstverlening hier op aanpassen zodat we onze bezoekers nog beter van dienst kunnen zijn.
3. Marketing of targeting cookies – Dit zijn cookies die worden geplaatst om uw interesses en demografische gegevens te bewaren. Deze laatst soort cookies worden niet door Hotels-Onderweg.nl gebruikt
Raadpleeg de instructies voor het aanpassen van uw cookie-settings voor uw specifieke browser via een van onderstaande links:
Google Chrome,  Mozilla Firefox , Microsoft Internet Explorer, Apple Safari , Opera Software of download de Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Wijzigen van het privacy- en cookiebeleid
Hotels-Onderweg.nl behoudt zich het recht voor haar privacy- en cookiebeleid aan te passen. Hotels-Onderweg.nl adviseert u dan ook regelmatig op deze pagina te controleren of veranderingen zijn doorgevoerd.

Laatste update: 18 mei 2018