Bed Breakfast Spanje

Casa Olyves

Casa OlyvesBed & Breakfast Casa Olyves ligt tussen Valencia en Alicante (30 km) op circa 1,5 kilometer van snelweg A7/CV40. Casa Olyves is rustig gelegen en wordt gerund door een vriendelijk stel. Zij bieden een zeer comfortabele moderne kamer met bubbelbad en buitenkeuken op een ruim terrein met tuin en zwembad met ligstoelen en uitzicht op de bergen. Het ontbijt wordt op verzoek en tegen een meerprijs met zorg bereid met dagverse producten.… meer weergeven

Categorieën: AP-7 - La Jonquera - Barcelona - Algeciras, Valencia, Spanje - alle trajecten, Spanje

Masia Hostal dels Frares

Hostal dels FraresMasia Hostal dels Frares bij Tarragona in Spanje is een boerderij op een groot stuk boerengrond waar olijven en sinaasappels worden verbouwd.
Deze accommodatie is niet ver van de snelweg bij Amposta (AP-7/E15), iets ten zuiden van Tarragona.
Masia Hostal dels Frares is een kleinschalig opgezet hostel met plaats voor 15 personen. Er zijn leuke persoonlijke kamers.
Fijne accommodatie voor een overnachting onderweg… meer weergeven

Categorieën: AP-7 - La Jonquera - Barcelona - Algeciras, Catalonie, Spanje - alle trajecten, Spanje

Mas de Mingall

Mas de Mingall is een groot boerenhuis bij L'Ametlla del Mar in Noord-Spanje zo'n 12 km van de kust, 150 km ten zuiden van Barcelona.
Het boerenhuis stamt uit de vorige eeuw en ligt in een vallei van ongeveer 14 hectare, die bij het huis hoort. In de vallei groeien veel olijfbomen, amandelbomen en ook johannes-broodbomen, die afgewisseld worden door dennenbossen.
Mas de Mingall heeft vijf twee persoons kamers en twee… meer weergeven

Categorieën: AP-7 - La Jonquera - Barcelona - Algeciras, Catalonie, Spanje - alle trajecten, Spanje

Mas Caldes

B&B Mas CaldesMas Caldes is een rustig gelegen bed & breakfast op minder dan 10 kilometer van de snelweg AP7 tussen Girona en Barcelona en minder dan 25 kilometer van de stranden van de Costa Brava. Het Romaanse plaatsje Caldes de Malavella ligt op loopafstand van de B&B. Hier vindt men diverse winkels en restaurants. Mas Caldes is een sfeervolle en goed beoordeelde accommodatie met 5 kamers voor 1 tot 4… meer weergeven

Categorieën: AP-7 - La Jonquera - Barcelona - Algeciras, Girona, Catalonie, Spanje - alle trajecten, Spanje

Villa Can Fonzo

Villa Can FonzoVilla Can Fonzo is een romantische en gezellige vakantieaccommodatie. Deze bed & breakfast en het appartement zijn rustig gelegen, dichtbij uitvalswegen naar o.a. Girona, Barcelona en Costa Brava. De B&B ligt op 900 meter van de C-35 en de snelweg AP7 ligt op minder dan 10 kilometer (10 minuten) van de accommodatie.
In de villa zijn twee fraaie royale gastenkamers, voorzien van alle comfort.… meer weergeven

Categorieën: AP-7 - La Jonquera - Barcelona - Algeciras, Girona, Catalonie, Spanje - alle trajecten, Spanje