Bed Breakfast België

B&B Chante-Pierre

B&B Chante PierreB&B Chante-Pierre is een comfortabele Bed & Breakfast gevestigd op een landgoed in Gesves ten zuidoosten van Namen en op circa 10 kilometer van de snelweg A4 (Brussel - Namen - Luxemburg). Chante Pierre biedt ruime kamers voor 1 tot 4 personen, waaronder een riante duplexkamer met 2 tweepersoonsbedden.
Gasten kunnen gebruik maken van een continentaal ontbijt of ontbijtbuffet, een… meer weergeven

Categorieën: België, België - alle trajecten, Namen, Snelweg A1 en A4 Antwerpen - Brussel - Luxemburg

B&B Lieven Bauwens

B&B Lieven Bauwens, GentB&B Lieven Bauwens in Gent ligt op slechts 1 kilometer van de snelweg A14 tussen Antwerpen en de grens met Frankrijk bij Kortrijk en Lille. Deze zeer goed beoordeelde bed & breakfast biedt sfeervolle kamers op maar 2,5 kilometer van het oude centrum van Gent. Er zijn kamers voor 1 tot 4 personen waaronder een ruime (gezins)suite. Gasten kunnen gebruik maken van de … meer weergeven

Categorieën: België, België - alle trajecten, Gent, Oost-Vlaanderen, Snelweg A14 - Antwerpen - Gent - Kortrijk

B&B Le Papillon d'Or

B&B Le Papillon d'Or ligt op slechts vier kilometer (4 minuten) rijden van de snelweg A4 (E25) en circa 17 kilometer van de grens tussen België en Luxemburg. De gelijknamige hoofdstad van Luxemburg is een klein half uurtje rijden. Le Papillon d'Or is een eenvoudige maar goedbeoordeelde B&B met een aantal sfeervolle kamers, waarvan één met hemelbed. De nette badkamer wordt gedeeld met… meer weergeven

Categorieën: België, België - alle trajecten, Luxemburg, Snelweg A1 en A4 Antwerpen - Brussel - Luxemburg

Les 4 Vins

B&B Les 4 VinsDe Bed & Breakfast Les 4 Vins ligt op minder dan 4 kilometer van de snelweg A4 tussen Namen en Aarlen ter hoogte van Neafchateau en nabij het station van Neafchateau. Les 4 Vins biedt 7 moderne kamers in een pand dat van oudsher al een hotel / restaurant (De La Gare geheten) was. Er zijn ook communicerende kamers. Handig voor gezinnen.
Les 4 Vins is ook een wine bar annex petite restauration dus… meer weergeven

Categorieën: België, België - alle trajecten, Luxemburg, Snelweg A1 en A4 Antwerpen - Brussel - Luxemburg

Puur B&B

Puur B&B ligt op minder dan 1 kilometer van de ring van Antwerpen en circa 2,5 kilometer van het centrum van de stad. Deze Bed & Breakfast biedt twee moderne en zeer comfortabele kamers op de 2e etage van een herenhuis. Puur beschikt o.a. over een zwembad en een sauna.
's Ochtends verzorgt men een continentaal en vegetarisch ontbijt. 
Gratis WiFi. Parkeren kost €10,-. Laadpaal aanwezig.

Categorieën: Antwerpen, België, België - alle trajecten, Snelweg A1 en A4 Antwerpen - Brussel - Luxemburg

Château Charles

Château Charles in Pepinster ligt op circa 5 kilometer van de snelweg A27 en de stad Vervier in de provincie Luik in het oosten van België. Het fraaie kasteel uit de 19e eeuw biedt stijlvolle kamers in een rustige, groene omgeving. Het château ligt op een heuvel met een fantastisch uitzicht over de glooiende groene valleien van de Ardennen. Spa, Luik, Maastricht, Aken en Monschau zijn allemaal goed te bereiken vanaf Château Charles.
's Ochtends wordt er… meer weergeven

Categorieën: België, België - alle trajecten, Luik

La Villa Namur

La Villa Namur is een mooie gelegen B&B op circa 2 kilometer van de snelweg A4 (Brussel-Luxemburg) ter hoogte van Namen. De kamers en suites van La Villa Namur zijn ingericht in een slimme mix van cottage, barok en glamoureuze geest en nodigen u uit voor een romantisch uitje.
Een van de kamers heeft een eigen spa (sauna en whirlpool) voor een puur moment van ontspanning en ontspanning voor twee personen. Alle kamers zijn uitgerust met een… meer weergeven

Categorieën: België, België - alle trajecten, Namen, Snelweg A1 en A4 Antwerpen - Brussel - Luxemburg