FAQ

FAQ

Hoe zijn de prijsranges / -indicaties tot stand gekomen?

De prijsranges bij de hotels zijn gebaseerd op de laagste prijzen die Hotels-Onderweg.nl kon vinden. Veelal aanbiedingen op boekingssites zoals Booking.com, Trivago, Hotels.com, etc. Afhankelijk van het beschikbaar zijn van aanbiedingen en hoogseizoen-/laagseizoenprijzen kunnen de werkelijke kosten op het moment van boeken hoger uitvallen, maar soms ook nog lager.
Naast verschillen tussen hoogseizoen en laagseizoen hanteren diverse hotels verschillende prijzen voor weekeinden en doordeweekse dagen. Zakenhotels zijn in het weekeinde veelal goedkoper, hotels die vooral door citytrippers geboekt worden, zijn in het weekeinde vaak duurder.

Hoe zijn de waarderingen tot stand gekomen?

Het cijfer dat onder "waardering" is opgenomen is afgeleid van beoordelingen op verschillende beoordelingsites, zoals Agoda.com, Booking.com. Expedia, Zoover, Tripadvisor, HRS, Destinia.com, etc, Google Business en/of eigen waarnemingen. Regelmatig worden dus waarderingen opnieuw bepaald.

Wat is goed beoordeeld?

Als goed beoordeeld hanteren wij een ondergrens van een 7,5. Hotels-Onderweg.nl focust op zulke goed beoordeelde accommodaties, het liefst ook met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. 97% van de accommodaties op Hotels-Onderweg heeft een minimale beoordeling van een 7,5 en maar liefst 85% scoort een 8 of hoger.
.